CGAC NOT WORKING?

Thread started by wuky on Saturday, 7:15pm February 27th with 90 replies. Views: 17,619

wuky
Posts: 89
Level: BRONZE
Reputation:
Any ideas? @miss
After starting the game error message pops up : http://prntscr.com/a8ob8m
Posted 7:15pm Feb 27th 16
znq
Posts: 159
Level: BRONZE
Reputation:
run the game and dont klick on the error @wuky
Posted 7:16pm Feb 27th 16
wuky
Posts: 89
Level: BRONZE
Reputation:
Nope, it kicks you eventually after 3 minutes.
Posted 7:16pm Feb 27th 16
myss
Posts: 1,426
Level: PLATINUM
Reputation:
We have some problems with server, should be fixed ASAP.
Posted 7:18pm Feb 27th 16
Grega (: mokE
Posts: 94
Level: BRONZE
Reputation:
I dont care
Posted 7:18pm Feb 27th 16
iKERyOZO
Posts: 265
Level: BRONZE
Reputation:
aba wizo ist das wi ist? :O
Posted 7:46pm Feb 27th 16
znq
Posts: 159
Level: BRONZE
Reputation:
yeah unlucky can you post here a post when its fixed @miss thankyou already
Posted 7:48pm Feb 27th 16
lazyyy
Posts: 294
Level: BRONZE
Reputation:
fix it cause wuky doesnt trust opponents enough to play without CGAC
Posted 12:53am Feb 28th 16
mavalam
Posts: 407
Level: BRONZE
Reputation:
Bunp, still error but can get ingame 'failed to connect to server ..'
Posted 1:23am Feb 28th 16
HydroxZ <3
Posts: 251
Level: BRONZE
Reputation:
Just a couple of things to keep in mind here

  • If you have a AV update it and double check any firewall settings (or try disabling it)
  • Make sure you are connecting to the EU CGAC server and not the AU CGAC server (this can be found in settings)
  • Run a speed test (run it on http://www.speedtest.net/ )


If the error continues to happen after checking all these things and still have no luck (if of course your internet is fine speed wise) Launch a support ticket on CG http://eu.cybergamer.com/support/ and tell them the error and any error logs that might help them with your case.
Posted 3:01am Feb 28th 16 and edited 3:33am Feb 28th 16
ninjae
Posts: 245
Level: BRONZE
Reputation:
i got that error a lot of times,i thought is cause of my connection or its not?
Posted 9:38am Feb 28th 16
HydroxZ <3
Posts: 251
Level: BRONZE
Reputation:


i got that error a lot of times,i thought is cause of my connection or its not?

Quote from ninjae on the 28th of February 2016
Read my post just above.
Posted 10:09am Feb 28th 16
mateo J.K
Posts: 428
Level: BRONZE
Reputation:



i got that error a lot of times,i thought is cause of my connection or its not?

Quote from HydroxZ &lt;3 on the 28th of February 2016
Read my post just above.

Quote from ninjae on the 28th of February 2016

clearly doubt that half of community has problems with cgac cuz of connection, i have 50/10 speed and still can't get it working, was working well untill yesterday tho.
Posted 12:07pm Feb 28th 16
myss
Posts: 1,426
Level: PLATINUM
Reputation:
Sometimes I just feel like I'm talking to a wall:


We have some problems with server, should be fixed ASAP.

Quote from miss on the 27th of February 2016


clearly doubt that half of community has problems with cgac cuz of connection, i have 50/10 speed and still can't get it working, was working well untill yesterday tho.

Quote from mateo7 on the 28th of February 2016
Its actually everyone.
Posted 12:08pm Feb 28th 16
HENRY_
Posts: 51
Level: BRONZE
Reputation:
WHEN CG ACC START WORKING???? pls answer
Posted 1:58pm Feb 28th 16