Call of Duty 2

cod2_mp.exe has stopped workingWIN10

Thread started by ps1ho on Friday, 4:08pm July 31st with 7 replies. Views: 1,224

ps1ho
Posts: 59
Level: BRONZE
Reputation:
Does anybody has this issue? and how to fix it...
Posted 4:08pm Jul 31st 15
wascht
Posts: 108
Level: BRONZE
Reputation:
Step 1 : Get windows 7 back
Step 2 : Play cod2
Posted 4:13pm Jul 31st 15
myss
Posts: 1,426
Level: PLATINUM
Reputation:
Try setting compatibility mode (if it exists) to older version, XP preferably.
Posted 4:16pm Jul 31st 15
suhi / AlieN
Posts: 12
Level: BRONZE
Reputation:
compt = xp sp3 / run as admin

I tested cod2 in preview builds and now in final and no problems at all . Even working better then win 7.
Posted 5:09pm Jul 31st 15
Dutchboy
Posts: 959
Level: PLATINUM
Reputation:
Simple option like it used to work:

Take a mic imput (red input behind in your PC) plug something in it (pref a mic duhh)

Back in the days this was the most comment fix on COD2
Posted 6:04pm Jul 31st 15
ps1ho
Posts: 59
Level: BRONZE
Reputation:
I will try solutions now...
Posted 8:00pm Jul 31st 15
ps1ho
Posts: 59
Level: BRONZE
Reputation:
Thanks @Dutchboy its working now
Posted 9:02pm Jul 31st 15
Dutchboy
Posts: 959
Level: PLATINUM
Reputation:
No problem. Have fun gaming @ps1ho
Posted 12:25pm Aug 1st 15