CGAC error

Thread started by 00rgl11 on Wednesday, 11:23pm March 6th with 9 replies. Views: 367

00rgl11
Posts: 3
Level: BRONZE
Reputation:
hello.
can someone help me with cgac?
i have this problem while trying to launch the game
Posted 11:23pm Mar 6th 19
robijas
Posts: 46
Level: BRONZE
Reputation:


Every1 does shit site they need to fix it
Posted 3:12am Mar 7th 19
Dutchboy
Posts: 959
Level: PLATINUM
Reputation:
in reply to robijas's post .




Every1 does shit site they need to fix it :D

Quote from robijas on the 7th of March 2019

Nobody forces you to play on this "shit" site. If you don't like it. You are free to leave.
Posted 12:49pm Mar 7th 19
head
Posts: 1,166
Level: PLATINUM
Reputation:
We are aware of the CGAC issues at the moment.
I contacted the coder to see if something changed.
Posted 12:54pm Mar 7th 19
robijas
Posts: 46
Level: BRONZE
Reputation:
in reply to Dutchboy's post .
Ok dad thank you, why u hate me btw?
Posted 4:06pm Mar 7th 19
00rgl11
Posts: 3
Level: BRONZE
Reputation:
Still unable to play with CGAC. ;/
Posted 5:19pm Mar 11th 19
puff puffffff
Posts: 59
Level: BRONZE
Reputation:
in reply to head's post .
Any prediction about it?

Thanks
Posted 8:54pm Mar 14th 19
head
Posts: 1,166
Level: PLATINUM
Reputation:
Can you check if its solved?
Posted 9:57am Mar 16th 19
intrax_
Posts: 521
Level: BRONZE
Reputation:
in reply to head's post .
it's solved
Posted 10:03am Mar 16th 19
puff puffffff
Posts: 59
Level: BRONZE
Reputation:
in reply to head's post .
It's working @head

Thanks
Posted 3:38pm Mar 16th 19