Call of Duty 2

COD2 fps drop without CGAC!

Thread started by mking on Sunday, 5:43pm February 4th with 7 replies. Views: 558

mking
Posts: 4
Level: BRONZE
Reputation:
Hi guys!

I just bought a new gaming notebook from MSI. I'm having trouble with FPS.
When i use Cgac FPS rises high but without Cgac I have 150 fps.
I think it's a Win 10 problem but isn't it a bit weird? Drivers are all up to date.
Any suggestions? Thanks a lot
Posted 5:43pm Feb 4th 18
myss
Posts: 1,419
Level: PLATINUM
Reputation:
Set affinity to all cores.
Posted 5:50pm Feb 4th 18
frepzZ
Posts: 81
Level: BRONZE
Reputation:
Set affinity when using cod w/ cgac, then will be fine.
Posted 5:50pm Feb 4th 18
mking
Posts: 4
Level: BRONZE
Reputation:
thx guys. it works! can i set the affiniy permanently?
Posted 6:59pm Feb 4th 18
myss
Posts: 1,419
Level: PLATINUM
Reputation:
https://eu.cybergamer.com/files/7364/
Try this, dunno if its working though on non-developer machine, made it some time ago.
Posted 7:15pm Feb 4th 18
mking
Posts: 4
Level: BRONZE
Reputation:
it seems it's permanent on win 10. thx
Posted 10:10pm Feb 4th 18
wayne`
Posts: 63
Level: BRONZE
Reputation:


Hi guys!

I just bought a new gaming notebook from MSI. I'm having trouble with FPS.
When i use Cgac FPS rises high but without Cgac I have 150 fps.
I think it's a Win 10 problem but isn't it a bit weird? Drivers are all up to date.
Any suggestions? Thanks a lot

Quote from mking on the 4th of February 2018
bro change resolution to 1024x768, i change and i dont have lag from cgac ;)

ps. I got Acer nitro 5 win10
Posted 7:15am Feb 7th 18
mking
Posts: 4
Level: BRONZE
Reputation:



Hi guys!

I just bought a new gaming notebook from MSI. I'm having trouble with FPS.
When i use Cgac FPS rises high but without Cgac I have 150 fps.
I think it's a Win 10 problem but isn't it a bit weird? Drivers are all up to date.
Any suggestions? Thanks a lot

Quote from wayne` on the 7th of February 2018
bro change resolution to 1024x768, i change and i dont have lag from cgac ;)

ps. I got Acer nitro 5 win10 ;)

Quote from mking on the 4th of February 2018


Yeah but i bought a gaming notebook to play on high detail ofc but anyways setting all cores ON helped me.Win 7 plays Cod 2 a lot better than Win 10. dual boot is a real solution
Posted 4:35pm Feb 7th 18