CoD WW2 Open PC Beta

Thread started by Doublespike on Tuesday, 3:46pm September 26th with 25 replies. Views: 2,426

Doublespike
Posts: 133
Level: BRONZE
Reputation:
If you want to give it a shot ... starts on September 29th.
http://store.steampowered.com/app/696790/Call_of_Duty_WWII__PC_Open_Beta/

[SPOILER=SPOILER: Click to view]so far, the gameplay looks shitty lol[/SPOILER]
Posted 3:46pm Sep 26th 17
Powwwerteqq
Posts: 1,070
Level: BRONZE
Reputation:
yea the game is trash
Posted 6:11pm Sep 26th 17
masonn
Posts: 1,452
Level: BRONZE
Reputation:
14gb lol
Posted 7:21pm Sep 27th 17
MiiHa
Posts: 912
Level: BRONZE
Reputation:
game loks nice
Posted 9:45pm Sep 28th 17
Vanir
Posts: 1,798
Level: BRONZE
Reputation:
It's fucking terrible.

The menu is cluttered as shit, not enough settings, mouse sensitivity sliders are a joke. There is raw input, but it doesn't feel raw for shit, the delay is noticable, but it might be that my framerate isn't consistent.
The weapon recoils are retarded, once it doesn't recoil for 4-5 bullets then it goes absolutely uncontrollable. I've added grip to my Garand and it had no difference than without it.
Sniping is wank, it takes a year to zoom in, nozooms are a no-go except if you are literally in the face of your opponent, but except it to miss anyways. And the maps are too damn small and crowded to be properly snipable anyways. There is no leaning of course.
Oh and there are retards rushing with PPSH everywhere, holding down Mouse1 and just running around, killing everyone.
And I've autoclimbed a wall from at least 2 meters, I should've streamed that, it was proper hilarious.

Don't even dream this shit will be competitively played on PC, Battalion looks a thousand times better already (not graphics, but gameplay-wise) and it's still alpha...
Posted 11:37pm Sep 28th 17
d3do
Posts: 950
Level: BRONZE
Reputation:
Crazy delay on the mouse o.O
Posted 12:16am Sep 29th 17
ISNO
Posts: 347
Level: BRONZE
Reputation:


It's fucking terrible.

The menu is cluttered as shit, not enough settings, mouse sensitivity sliders are a joke. There is raw input, but it doesn't feel raw for shit, the delay is noticable, but it might be that my framerate isn't consistent.
The weapon recoils are retarded, once it doesn't recoil for 4-5 bullets then it goes absolutely uncontrollable. I've added grip to my Garand and it had no difference than without it.
Sniping is wank, it takes a year to zoom in, nozooms are a no-go except if you are literally in the face of your opponent, but except it to miss anyways. And the maps are too damn small and crowded to be properly snipable anyways. There is no leaning of course.
Oh and there are retards rushing with PPSH everywhere, holding down Mouse1 and just running around, killing everyone.
And I've autoclimbed a wall from at least 2 meters, I should've streamed that, it was proper hilarious.

Don't even dream this shit will be competitively played on PC, Battalion looks a thousand times better already (not graphics, but gameplay-wise) and it's still alpha...

Quote from Vanir on the 28th of September 2017

oh shit XD
Posted 10:23am Sep 29th 17
SUNSPINX
Posts: 1,072
Level: BRONZE
Reputation:
The game could be really good but as always there are things which fucked up the game.

I can say that this CoD is best optimised for me since MW3. Playing on i7 3770k gtx770 120hz and the game was really smooth. Even the movement wasn't that bad BUT.

1. Very bad sensitivity setting
2. No lean left/right
3. Sniper rifles seems to be very shit (zooming takes weeks), the scope is useful only if you camp zoomed.
4. No dedicated servers && no mod tools confimed => ruining the community (game will die soon)
Posted 11:37am Sep 29th 17
Powwwerteqq
Posts: 1,070
Level: BRONZE
Reputation:
Posted 12:03pm Sep 29th 17
SHADOW'
Posts: 104
Level: BRONZE
Reputation:
yes, game will die, but the new part of this game will have time to release => profit for developers
Posted 2:01pm Sep 29th 17
hitzoR
Posts: 386
Level: BRONZE
Reputation:
The lean is there, it is just hidden. You have to manually add it to config (game folder, players2 folder and keys_mp.cfg file):
bind E "+leanright"
bind Q "+leanleft"
Posted 3:31pm Sep 29th 17
CLMK.
Posts: 661
Level: BRONZE
Reputation:
I had like 30 FPS playing all low and 800x600

i7 2600
GTX970
8Gb RAM

do you need a NASA pc to play it at 125?
even in BO3 I had 125 locked under 1280x1024 4:3
Posted 3:37pm Sep 29th 17
neverz
Posts: 190
Level: BRONZE
Reputation:
fantastic game, can't run it
Posted 3:38pm Sep 29th 17
Gregor`
Posts: 265
Level: BRONZE
Reputation:


I had like 30 FPS playing all low and 800x600

i7 2600
GTX970
8Gb RAM

do you need a NASA pc to play it at 125?
even in BO3 I had 125 locked under 1280x1024 4:3

Quote from CLMK. on the 29th of September 2017
gtx970, 8gb ram and i7 3770K - 60fps full details
Posted 3:55pm Sep 29th 17
SHADOW'
Posts: 104
Level: BRONZE
Reputation:


I had like 30 FPS playing all low and 800x600

i7 2600
GTX970
8Gb RAM

do you need a NASA pc to play it at 125?
even in BO3 I had 125 locked under 1280x1024 4:3

Quote from CLMK. on the 29th of September 2017

you have some problems

i5 4590
GTX970
8Gb RAM

fullHD and overall hight settings(some normal and low) have ~ 90 -100FPS
Posted 3:55pm Sep 29th 17