Graphic Bug GTX 480 AMP

Graphic Bug GTX 480 AMP

Thread started by /VorVex on Saturday, 8:37pm June 8th with 15 replies. Views: 3,930

/VorVex
Posts: 105
Level: BRONZE
Reputation:
Hey guys

I upgraded my graka from ATI 5770 to GTX 480 AMP

unfortunately I got ugly texture bugs / flickering:

www.xfire.com/videos/5ffb36

How I already tried to fix it:

- try any varieties of cod4 settings (picture sync / 2 grakas / texture settings / reso / aa ect.)
- reinstalled the driver without any additions (like 3d ect.) (ofc deleted the driver b4)
- installed an older version of a driver
- overclocked it with afterburn to 850 / 1.1 volt

does any know another possibility to fix this?

Thanks in advance

Norman
Posted 8:37pm Jun 8th 13
AssimassI
Posts: 126
Level: BRONZE
Reputation:
just reinstall cod4, had it too once, a reinstall fixed it for me.
Posted 8:39pm Jun 8th 13
/VorVex
Posts: 105
Level: BRONZE
Reputation:


just reinstall cod4, had it too once, a reinstall fixed it for me.

Quote from AssimassI on the 8th of June 2013

great idea .. did it but nothing changed
Posted 9:34pm Jun 8th 13
Dommmy
Posts: 1,626
Level: BRONZE
Reputation:
got the latest drivers ?
Posted 9:42pm Jun 8th 13
/VorVex
Posts: 105
Level: BRONZE
Reputation:
im using 320.18 is the latest (as control panel says)
Posted 9:50pm Jun 8th 13
Dommmy
Posts: 1,626
Level: BRONZE
Reputation:
do you have a 64 bit system ?
Posted 9:55pm Jun 8th 13
/VorVex
Posts: 105
Level: BRONZE
Reputation:
no, a 32 bit, but ofc i downloaded the 32bit one
Posted 10:08pm Jun 8th 13
Dommmy
Posts: 1,626
Level: BRONZE
Reputation:


no, a 32 bit, but ofc i downloaded the 32bit one :D

Quote from /VorVex on the 8th of June 2013
windows 7 ?
Posted 10:09pm Jun 8th 13
/VorVex
Posts: 105
Level: BRONZE
Reputation:
yes
Posted 10:09pm Jun 8th 13
Dommmy
Posts: 1,626
Level: BRONZE
Reputation:
what is your motherboard ?
Posted 10:12pm Jun 8th 13
/VorVex
Posts: 105
Level: BRONZE
Reputation:
Asus P5WDH
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Supoer Flower Aurora 850W
Posted 10:26pm Jun 8th 13
Dommmy
Posts: 1,626
Level: BRONZE
Reputation:
I'm sorry then man, your drivers are up to date, your hardware is compatible i just don't see why this is happening. the only thing i can think of is maybe the card is faulty.

sow - ry :<
Posted 10:35pm Jun 8th 13
/VorVex
Posts: 105
Level: BRONZE
Reputation:


I'm sorry then man, your drivers are up to date, your hardware is compatible i just don't see why this is happening. the only thing i can think of is maybe the card is faulty.

sow - ry :<

Quote from Dommmy on the 8th of June 2013

thy for your help .. the problem i got is, i bought the graka from ebay. I don't know if i'm able to say yo it isn't working cause im not sure if it's not a driver problem or something :/
Posted 10:49pm Jun 8th 13
Dommmy
Posts: 1,626
Level: BRONZE
Reputation:



I'm sorry then man, your drivers are up to date, your hardware is compatible i just don't see why this is happening. the only thing i can think of is maybe the card is faulty.

sow - ry :<

Quote from /VorVex on the 8th of June 2013

thy for your help .. the problem i got is, i bought the graka from ebay. I don't know if i'm able to say yo it isn't working cause im not sure if it's not a driver problem or something :/

Quote from Dommmy on the 8th of June 2013

well, i looked up the drivers and it seems as though you are the only one with this problem so... idk just say it is broken and return it.

p.s - i also have the 5770 right now xD it is fucking shit lel
Posted 11:01pm Jun 8th 13
chAsEz
Posts: 749
Level: BRONZE
Reputation:
" ebay "
Posted 10:53am Jun 9th 13