EU
PC
Sponsors:
Start your own gaming site:
Login:
? Sign Up!
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 53.0
Rep:
84%
Member
Hi guys,

I have a problem always when im playing cod2 with cgac is the game crashing.

Or i have blackscreen for 3secounds .

I need ure help to fix it
Quote
Downvote
Like
5 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 53.0
Rep:
84%
Member
only sometimes in a match like in the end of first map or in secound map in the end Oo
and its only with cgac .
Quote
Downvote
Like
5 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
BA
Joined: 22/8/14
Posts: 59
using Chrome 58.0
Rep:
84%
Member
Try with compatibility mode?
Quote
Downvote
Like
5 months ago
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 53.0
Rep:
84%
Member
ye , its admin rights and windows pack 3
Quote
Downvote
Like
5 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 53.0
Rep:
84%
Member
and its only with cgac ......
Quote
Downvote
Like
5 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
BA
Joined: 22/8/14
Posts: 59
using Chrome 58.0
Rep:
84%
Member
If u have win 7 try this like me : http://prntscr.com/dbs6dw
Quote
Downvote
Like
5 months ago
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 53.0
Rep:
84%
Member
will try it
Quote
Downvote
Like
5 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 53.0
Rep:
84%
Member
guys i think i found my fault , and its if im playing 1920x1080 game is crashing mp.exe

and im play my old 1600x1024 its nothing

whats the prob?
Quote
Downvote
Like
5 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 53.0
Rep:
84%
Member
only with cgac.
Quote
Downvote
Like
5 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 53.0
Rep:
84%
Member
bump
Quote
Downvote
Like
3 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
HR
Joined: 19/5/15
Posts: 298
using Chrome 58.0
Rep:
86%
Member
if u have win 10

put comaptibilty for win xp sp2 ,everything should be fine..
Quote
Downvote
Like
3 months ago
BE
Joined: 2/9/12
Posts: 644
using Chrome 58.0
Rep:
87%
Member
Your home cable installation is broken. I do not see any other possible explanation. Gl
Quote
Downvote
Like
3 months ago

Follow CG On:
Ongoing PC PUGs:
Advertisement:
Current events
CyberGamer Premium Monthly Raffle 2 Days WIN an iPod Nano every Month! Congratulations Rorgh, our April Winner!
Advertisement:
How good at your best game are you?
One of the top 20 players
Top 1% of players
Top 2% of players
Top 5% of players
Top 10% of players
Top 20% of players
Top 50% of players
Bottom 50% of players
1228 Votes