EU
PC
Sponsors:
Start your own gaming site:
Login:
? Sign Up!
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 52.0
Rep:
84%
Member
Hi guys,

I have a problem always when im playing cod2 with cgac is the game crashing.

Or i have blackscreen for 3secounds .

I need ure help to fix it
Quote
Downvote
Like
3 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 52.0
Rep:
84%
Member
only sometimes in a match like in the end of first map or in secound map in the end Oo
and its only with cgac .
Quote
Downvote
Like
3 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
BA
Joined: 22/8/14
Posts: 59
using Chrome 56.0
Rep:
83%
Member
Try with compatibility mode?
Quote
Downvote
Like
3 months ago
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 52.0
Rep:
84%
Member
ye , its admin rights and windows pack 3
Quote
Downvote
Like
3 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 52.0
Rep:
84%
Member
and its only with cgac ......
Quote
Downvote
Like
3 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
BA
Joined: 22/8/14
Posts: 59
using Chrome 56.0
Rep:
83%
Member
If u have win 7 try this like me : http://prntscr.com/dbs6dw
Quote
Downvote
Like
3 months ago
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 52.0
Rep:
84%
Member
will try it
Quote
Downvote
Like
3 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 52.0
Rep:
84%
Member
guys i think i found my fault , and its if im playing 1920x1080 game is crashing mp.exe

and im play my old 1600x1024 its nothing

whats the prob?
Quote
Downvote
Like
3 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 52.0
Rep:
84%
Member
only with cgac.
Quote
Downvote
Like
3 months ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
OP
DE
Joined: 14/1/12
Posts: 329
using Firefox 52.0
Rep:
84%
Member
bump
Quote
Downvote
Like
6 wks ago
Currently playing for Stofftiere-Online e.V. Call of Duty 2 playing since 2005 https://play.eslgaming.com/player/1066531/
HR
Joined: 19/5/15
Posts: 282
using Chrome 56.0
Rep:
86%
Member
if u have win 10

put comaptibilty for win xp sp2 ,everything should be fine..
Quote
Downvote
Like
6 wks ago
BE
Joined: 2/9/12
Posts: 626
using Chrome 56.0
Rep:
87%
Member
Your home cable installation is broken. I do not see any other possible explanation. Gl
Quote
Downvote
Like
6 wks ago