EU
PC
Sponsors:
Start your own gaming site:
Login:
? Sign Up!
OP
RO
Joined: 1/8/11
Posts: 343
using Gecko
Rep:
80%
Member
Hello, yesterday I've recorded a couple of actions and I had 60 fps locked, today I tried to record and guess what? My fps drops down to 50...
Dunno why, could it be a GPU problem?
Quote
Downvote
Like
4 months ago
ES
Joined: 15/9/11
Posts: 272
using Chrome 57.0
Rep:
84%
Member
Hi,

Try to defrag your computer.
Quote
Downvote
Like
4 months ago
DE
Joined: 26/7/11
Posts: 1,628
using Chrome 56.0
Rep:
83%
EU Site Admin
Backup your mod folders and delete all your screenshot and demos.
Quote
Downvote
Like
4 months ago
  • CG Contributions:
  • EU Site Admin
  • EU PC Moderator
  • EU PC CoD4 Admin
OP
RO
Joined: 1/8/11
Posts: 343
using Gecko
Rep:
80%
Member
Did both. still not fixed.
Quote
Downvote
Like
4 months ago
IL
Joined: 10/5/12
Posts: 723
using Chrome 55.0
Rep:
83%
Member
why dont u just use avidemo?
Quote
Downvote
Like
4 months ago
FR
Joined: 26/7/11
Posts: 397
using Chrome 56.0
Rep:
74%
Member
Quote from blbb :> on the 25th of November 2016:
why dont u just use avidemo?
Probably because it takes fucking forever. If I did that for my fragmovie (16mins long) I would still be recording today lmao
Quote
Downvote
Like
4 months ago
OP
RO
Joined: 1/8/11
Posts: 343
using Gecko
Rep:
80%
Member
Quote from FrosteR on the 25th of November 2016:
Quote from blbb :> on the 25th of November 2016:
why dont u just use avidemo?
Probably because it takes fucking forever. If I did that for my fragmovie (16mins long) I would still be recording today lmao
Yeap!
Quote
Downvote
Like
4 months ago
SE
Joined: 27/7/11
Posts: 668
using Chrome 55.0
Rep:
79%
Member
Quote from FrosteR on the 25th of November 2016:
Quote from blbb :> on the 25th of November 2016:
why dont u just use avidemo?
Probably because it takes fucking forever. If I did that for my fragmovie (16mins long) I would still be recording today lmao

doesnt take forever if you have some workflow and you get flawless quality.
Quote
Downvote
Like
4 months ago
SE
Joined: 27/7/11
Posts: 668
using Chrome 55.0
Rep:
79%
Member
What recording software are you talking about?
Quote
Downvote
Like
4 months ago
DE
Joined: 31/7/11
Posts: 191
using Firefox 52.0
Rep:
84%
Member
Quote from keso on the 25th of November 2016:
Quote from FrosteR on the 25th of November 2016:
Quote from blbb :> on the 25th of November 2016:
why dont u just use avidemo?
Probably because it takes fucking forever. If I did that for my fragmovie (16mins long) I would still be recording today lmao

doesnt take forever if you have some workflow and you get flawless quality.

you need to record with avidemo (estimated timescale 0.00000001), make an .avi file with vdub, which also takes processing time, then record the sound seperately and sync it. with fraps you record once and youre done. it is way faster.
Quote
Downvote
Like
4 months ago
FR
Joined: 26/7/11
Posts: 397
using Chrome 56.0
Rep:
74%
Member
Quote from keso on the 25th of November 2016:
Quote from FrosteR on the 25th of November 2016:
Quote from blbb :> on the 25th of November 2016:
why dont u just use avidemo?
Probably because it takes fucking forever. If I did that for my fragmovie (16mins long) I would still be recording today lmao

doesnt take forever if you have some workflow and you get flawless quality.
Try recording 100+ clips like that.
Quote
Downvote
Like
4 months ago
IL
Joined: 10/5/12
Posts: 723
using Chrome 55.0
Rep:
83%
Member
Quote from FrosteR on the 25th of November 2016:
Quote from keso on the 25th of November 2016:
Quote from FrosteR on the 25th of November 2016:
Quote from blbb :> on the 25th of November 2016:
why dont u just use avidemo?
Probably because it takes fucking forever. If I did that for my fragmovie (16mins long) I would still be recording today lmao

doesnt take forever if you have some workflow and you get flawless quality.
Try recording 100+ clips like that.
takes less time than fraps if you do it right (assuming you record with low timescale).
record on 120 fps and it should be pretty fast, i recorded way more than 100 clips that way, even 250 fps was fine.
Quote
Downvote
Like
4 months ago
OP
RO
Joined: 1/8/11
Posts: 343
using Gecko
Rep:
80%
Member
Quote from keso on the 25th of November 2016:
What recording software are you talking about?
Fraps.
Quote
Downvote
Like
4 months ago
SE
Joined: 27/7/11
Posts: 668
using Chrome 55.0
Rep:
79%
Member
Quote from FrosteR on the 25th of November 2016:
Try recording 100+ clips like that.

have about 70-80 cod4 clips / fragmovies so I've recorded a fair share using both avidemo and fraps. The only reason why fraps really saves you time is audio. Otherwise I would take the extra minute or two and get flawless quality.

Fraps is not very friendly with hardware and I've tried several times getting some good 1920x1080 footage with fraps and it's just hard to not get it to lag or freeze while recording for an extended amount of time.

Also @GERTU if you have multiple harddrives/ssd's try switching video output directory. Saving files to a harddrive other than the one you play from usually gives you a massive performance boost while recording with fraps.

Edited twice, last edited 25/11/16 - 10:35pm.
Quote
Downvote
Like
4 months ago
FI
Joined: 28/4/12
Posts: 529
using Chrome 48.0
Rep:
77%
Member
Quote from FrosteR on the 25th of November 2016:
Quote from keso on the 25th of November 2016:
Quote from FrosteR on the 25th of November 2016:
Quote from blbb :> on the 25th of November 2016:
why dont u just use avidemo?
Probably because it takes fucking forever. If I did that for my fragmovie (16mins long) I would still be recording today lmao

doesnt take forever if you have some workflow and you get flawless quality.
Try recording 100+ clips like that.
done thet broo 13½min muvie 900fps u just nee time to leave record while afk xd allso avidemo rly slow if r_fullscreen 1 so u nee use windowed mode thet way faster.. this why y move to fraps becuase y am upscale my resolutio -> canot do windowed mode
Quote
Downvote
Like
3 months ago
"mietis nyt lapsonen mitä päästät suustas" - huckey