EU
PC
Sponsors:
Start your own gaming site:
Login:
? Sign Up!
AU
Joined: 31/3/13
Posts: 341
using Chrome 53.0
Rep:
44%
Member
had a problem last night with google chrome,
saying au.cybergamer.com didn't exist, redirecting to cybergamer.com.au
then cg would redirect me to au.cybergamer.com
and just keep going in a loop
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
AU
Joined: 8/7/13
Posts: 262
using Safari 600.1
Rep:
53%
Member
mines been fine?
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
AU
Joined: 11/3/13
Posts: 780
using Chrome 57.0
Rep:
47%
Member
Post Likes: 1
Now I can use CG at school!
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
AU
Joined: 11/6/11
Posts: 1,257
using Safari 600.1
Rep:
67%
Member
Quote from Acidex_Render on the 15th of October 2013:
i keep getting bigpond nav assist every now and again meaning the page doesn't even exsist then i when it does come up it doesnt even load properly
Same, help please.
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
I play with my Feet, Eyes closed & no TV, come at me bro
AU
Joined: 23/6/08
Posts: 6,981
using Chrome 43.0
Rep:
58%
Member
start

cmd

ipconfig /flushdns
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
GkR
AU
Joined: 26/1/09
Posts: 3,484
using Chrome 56.0
Rep:
52%
Member
Quote from IKotic on the 15th of October 2013:
Quote from tuxBRO! on the 15th of October 2013:
IP Authentication didn't send me an email either, turned it off temporarily for my profile.
We are talking about the websites ip, not your home ip.


I'm aware of that, if you read my previous post before last I'm reporting errors.
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
AU
Joined: 10/3/13
Posts: 929
using Chrome 36.0
Rep:
43%
Member
Quote from StratNade on the 15th of October 2013:
Quote from Acidex_Render on the 15th of October 2013:
i keep getting bigpond nav assist every now and again meaning the page doesn't even exsist then i when it does come up it doesnt even load properly
Same, help please.
Happens all the time for me.
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
West End
AU
Joined: 27/9/13
Posts: 3
using Chrome 30.0
Rep:
16%
Member
Should of updated the layout
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
AU
Joined: 8/1/11
Posts: 2,643
using Chrome 56.0
Rep:
58%
Member
Quote from xpeke on the 15th of October 2013:
Should of updated the layout
That's coming, but it's not part of this change.
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
I sweat the small stuff.
AU
Joined: 7/10/08
Posts: 9,426
using Chrome 56.0
Rep:
66%
Member
Post Likes: 1
Since the domain name changed my xbox has been lagging. How do i fix this?
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
None of you are even worthy of whiffing one of my preserved farts
GkR
AU
Joined: 26/1/09
Posts: 3,484
using Chrome 56.0
Rep:
52%
Member
was just browsing CG and this came up...

Quote from Someone:
Not Found

The requested URL /forums/pc/ was not found on this server.

WUT NO! ASTERIX STAHP IT! PLEASE ASTERIX STAHP IT! DONT DELETE PC!
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
AU
Joined: 1/9/11
Posts: 1,520
using Chrome 44.0
Rep:
53%
Member
Post Likes: 1
Quote from Minamalz on the 15th of October 2013:
Now I can use CG at school!

I couldn't fkin bullshit!

It finally works for me!
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
"There's no such thing as over-training. You're either under eating or under sleeping."Follow me twitter <3 Follow the rules, Not hard.
AU
Joined: 2/3/11
Posts: 701
using Safari 601.7
Rep:
78%
Member
Mine seems to be fine for the first time in like 3 days. Happy days
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
Fuq wid mi papi
AU
Joined: 16/5/13
Posts: 1,408
using Chrome 56.0
Rep:
76%
Member
Quote from Rudz on the 15th of October 2013:
Mine seems to be fine for the first time in like 3 days. Happy days
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago
  • Additional:
  • T1 Monopoly AU
AU
Joined: 27/11/12
Posts: 452
using Chrome 50.0
Rep:
46%
Member
first time i have been able to get on in the past few days, all my browsers would say it was non-existant and would link me to a bigpond finder, no amount of changing ip on my router worked until i used a proxy, so i'm pretty sure the problem was with my ips and they werent being registered somewhere. anyway it doesnt matter now because it seems to have fixed itself
Quote
Downvote
Like
3.5 years ago